Charlotte De Jonckheere


Gaversesteenweg 69 9800 Deinze
0475 57 73 67 Klik om te bellen

Over Charlotte De Jonckheere

Sinds 2005 is podoloog Charlotte De Jonckheere met Podologiepraktijk Podometrix actief te Deinze. Met uitgebreide kennis en expertise worden alle patiënten individueel en uitgebreid biomechanisch onderzocht.  

Podologiepraktijk Podometrix richt zich voornamelijk op biomechanische analyses. Door het afnemen van een uitgebreid vraaggesprek en het uitvoeren van een uitgebreid podologisch onderzoek met ganganalyse krijgt de patiënt een objectieve weergave van de oorzaak van de klacht. Indien de oorzaak van de klacht binnen het werkveld van de podoloog valt, zal deze indien nodig door middel van podologische zolen worden behandeld. 

De podologische zolen worden ter plaatse op maat vervaardigd in ons Podometrix labo en verzekeren een sterk gefundeerde, klinisch correcte en goed onderbouwde opvolging van de klacht. Uiteraard werken we nauw samen met andere disciplines, teneinde u te voorzien van een gepast behandelingsschema. Door onze klachtgerichte podologische aanpak wordt het herstelvermogen van de patiënt bevorderd en het optimale lichaamsevenwicht hersteld. Patiënten krijgen verder uitgebreid advies en educatie en bij noodzaak of als aanvulling zal worden verwezen naar de juiste zorgverstrekker indien de oorzaak van de klacht niet valt binnen het werkveld van de podoloog.

Ook voor preventief onderzoek voor alle doelgroepen en leeftijdscategorieën is podologiepraktijk Podometrix de juiste partner. Patiënten tevredenheid dragen we hoog in het vaandel. 

Blijf niet met je klachten lopen, ook restpijn kan worden opgelost

Foto's

Gips afdruk + podologische zool
RX opname voet
Kindervoeten
Charlotte De Jonckheere

Vrouwelijke therapeut

Ja

Certificeringen

Bachelor in de Podologie, Arteveldehogeschool, Gent

Master of Science in Podiatry, Brighton University, UK

Onze locatie

Logo Charlotte De Jonckheere

Charlotte De Jonckheere

Charlotte De Jonckheere


Gaversesteenweg 69 9800 Deinze
0475 57 73 67 Klik om te bellen