CNTR-praktijk


C. Silvertopstraat 2-4 2850 Boom
0475536474 Klik om te bellen

Over CNTR-praktijk

Waarom is CNTR-praktijk de beste keuze voor jou?

Bij CNTR kan je terecht voor Podologische zooltherapie, biomechanisch onderzoek en Bike-fitting. Deze unieke combinatie zorgt voor een complete aanpak van A tot Z in de biomechanica van het menselijk lichaam. Zowel voor stappen, lopen als fietsen. Daarnaast is er ook mogelijkheid tot zwem-analyse en techniek training.

Meer over CNTR-praktijk:

Vanuit de anatomie en biomechanica van het menselijk lichaam in combinatie met sport en beweging is CNTR opgebouwd tot het biomechanisch center dat het nu is.

Wat kan CNTR-praktijk je bieden?

Bij CNTR specialiseren we op Podologische zooltherapie en biomechanisch onderzoek. Dit door gebruik te maken van gang en Loopanalyse en Bike-fitting. Aan de hand van een 3D scan worden persoonlijke gefreesde of 3D geprinte zolen gemaakt. Voor wielrenners hebben we ook speciale lichte en stijve zolen in ontwikkeling.

Wie gingen je voor?

Bij CNTR hebben we patiënten van alle doelgroepen: - volwassenen - kinderen - ouderen - sporters (competitief en recreatief) - Reuma patiënten - Diabetes patiënten - Fibromyalgie patiënten We hameren op een persoonlijke aanpak en houden rekening met ieders noden.

CNTR-praktijk in het kort

's avonds geopend

Ja

Mannelijke therapeut

Ja

Gemiddelde wachttijd

Minder dan 1 week

Onze locatie

CNTR-praktijk


C. Silvertopstraat 2-4 2850 Boom
0475536474 Klik om te bellen