M3-Care podoloog Kenan Öfkeli


Oude Gaversesteenweg 13 9820 Merelbeke
0487799275 Klik om te bellen

Over M3-Care podoloog Kenan Öfkeli

Naast mijn eigen praktijk in Gent, vervoeg ik het multidisciplinaire team M3-Care om een brede waaier aan podologische behandelingen aan te bieden aan een diverse patiëntenpopulatie. Vanuit een holistische aanpak in samenwerking met de patiënt streven we naar optimaal beweging in het dagelijks leven. Afhankelijk van de aard van de klacht wordt de nodige behandeling toegepast en/ of doorverwezen naar een specialist/ arts. Bij het eerste contact wordt de initiële anamnese afgenomen. Hierbij wordt de hulpvraag in acht genomen. Vervolgens wordt een klinisch-, biomechanisch onderzoek uitgevoerd, gevolgd door ganganalyse. Als laatst wordt het onderzoeksresultaat besproken.

Meer over M3-Care:

Multidisciplinair medisch centrum M3 care is een multidisciplinaire groepspraktijk in Merelbeke met een zeer divers zorgaanbod voor zowel lichaam als geest. Ons uitgebreid aanbod vormt een absolute troef voor onze cliënten en zorgt er tevens voor dat we zowel in de breedte als de diepte kunnen werken. Het resultaat is een persoonsgericht aanbod op maat, waarbij we intern vlot kunnen doorverwijzen om op die manier het beste resultaat te bekomen.

Wie komt er in aanmerking? 

-Iedereen die last heeft tijdens het staan, stappen en / of lopen

- Voetklachten

- Pijn in de onderste ledematen ( thv enkel, knie, heup en onderrug) 

Wat kan de podoloog je bieden?

Behandelingsmogelijkheden zijn o.a:

*Instrumentele behandeling (medische pedicure)

*Podologisch onderzoek & functionele (sport)zooltherapie

*(Sport)schoenadvies

*Screening bij specifieke doelgroepen

Zoals hierboven vermeld, houd ik me ook bezig met de behandeling van huid- en nagelaandoeningen, eelt en likdoorns, ingegroeide nagels, etc. Naast instrumentele behandelingen, afhankelijk van de klachten, kunnen extra toepassingen worden uitgevoerd.

Ook voor steunzooltherapie kan je bij mij terecht. Na een uitgebreid podologisch onderzoek waaruit blijkt dat de positie van de voet en/ of voetfunctie invloed heeft op de klachten ter hoogte van de rug en/ of het onderste lidmaat (knie, enkel en voet), wordt een voetafdruk genomen. Op deze manier zijn de zolen specifiek op maat gemaakt en wordt er een zoolconcept opgesteld in functie van de noden. Daarna wordt een schoeninspectie uitgevoerd en schoenadvies meegegeven. Zooltherapie kan tevens worden gecombineerd met andere paramedische disciplines zoals kinesitherapie, osteopathie om een maximaal resultaat te bereiken, ideaal dus in dit multidisciplinair centrum.

In het kader van preventie worden er ook screenings uitgevoerd, dit om mogelijke klachten vroegtijdig op te sporen. Zo kunnen er bij diabetici en reumapatiënten risico’s op wondjes voorkomen. Bij kinderen kunnen er op tijd afwijkingen worden vastgesteld en behandeld. Tevens kunnen chronische klachten bij sporters worden verholpen om de sportbeoefening te optimaliseren.

M3-Care podoloog Kenan Öfkeli in het kort

's avonds geopend

Ja

Mannelijke therapeut

Ja

Gemiddelde wachttijd

Minder dan 1 week

Onze locatie

Logo M3-Care  podoloog Kenan Öfkeli

M3-Care podoloog Kenan Öfkeli

M3-Care podoloog Kenan Öfkeli


Oude Gaversesteenweg 13 9820 Merelbeke
0487799275 Klik om te bellen