Pieds Sur Terre


Hoging 70 9340 Oordegem
0479810849 Klik om te bellen

Over Pieds Sur Terre

Waarom is Pieds Sur Terre de beste keuze voor jou?

Podologie is zeer gevarieerd en iedere patiënt is voor mij een uitdaging. Dit kan gaan van het plaatsen van een nagelbeugel voor een ingegroeide teennagel tot het maken van podologische zolen bij een patiënt met knieproblemen.

Patiënten die mij reeds enkele jaren kennen, weten dat ik zeer sociaal en heel open ben. Verhalen over mijn privéleven, daar deins ik niet voor terug. Patiënten moeten het gevoel hebben dat ze bij mij terechtkunnen voor hun voetproblemen maar ook voor een aangename babbel tijdens de behandeling. Ik hou van een nette en cleane praktijk met een kleine twist.

De praktijk is in mijn privé-woning gevestigd waardoor het voor de patiënt laagdrempelig is om bij mij op consultatie te komen. Professioneel, huiselijk en ontvankelijk zijn de sleutelwoorden.

De doelgroep in podologie is heel breed. Iedereen heeft wel eens in zijn leven een podoloog nodig.

Zowel kinderen als senioren behoren tot onze doelgroep en deze personen hebben ook zeer uiteenlopende klachten. Dit kan gaan van x-benen en platvoeten bij kinderen tot reuma en artrose bij senioren.

Amateur- en professionele sporters zijn één van de grotere groepen maar zeker ook patiënten met algemene klachten ter hoogte van voet, knie, heup of rug.

Personen met diabetes of personen die een kankerbehandeling ondergaan, behoren ook tot onze patiënten.

Foto's

Nagelbeugel - ingegroeide teennagel

Pieds Sur Terre in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Wordt vergoed door veel verzekeraars

Ja

Vrouwelijke therapeut

Ja

Gemiddelde wachttijd

1 week tot 1 maand

Onze locatie

Pieds Sur Terre


Hoging 70 9340 Oordegem
0479810849 Klik om te bellen