Podologe Lynn De Baerdemaeker


Koningin Fabiolalaan 2 9990 Maldegem
04 95 47 75 38 Klik om te bellen

Over Podologe Lynn De Baerdemaeker

Meer over Podologe Lynn De Baerdemaeker:

Jullie kunnen bij mij terecht voor een biomechanisch onderzoek, gang- en loopanalyse, podologische inlegzolen en podologische voetverzorging.

Biomechanisch onderzoek, gang- en loopanalayse, podologische inlegzolen
Na een uitgebreid vraaggesprek waarbij de klacht besproken wordt, start het klinisch en biomechanisch onderzoek. Hierbij worden metingen uitgevoerd om de mobiliteit, spierkracht en spierlengte van het onderste lidmaat grondig te testen. Vervolgens zal er een ganganalyse uitgevoerd worden. Zo kan ik als podoloog het stap-en/of looppatroon evalueren en nagaan of het gangpatroon afwijkingen vertoont. De resultaten van het onderzoek en de ganganalyse worden samengevoegd en met de patiënt worden de eventuele behandelingsmogelijkheden besproken. Deze mogelijkheden kunnen bestaan uit het starten met zooltherapie, het geven van schoenadvies, doorverwijzing naar een osteopaat of kiné, … Het zoolconcept wordt opgesteld door de podoloog afhankelijk van uw klachten of problemen. Zo bevatten podologische zolen steeds een individuele correctie en ontlasting.

Podologische voetverzorging
Bij podologische voetverzorging worden huid-en nagelaandoeningen ter hoogte van de voet behandeld. Denk hierbij aan ingegroeide teennagels, schimmelnagels, overmatige eelt, likdoorns,… Als podoloog nemen we niet enkel het gevolg onder handen maar pakken we ook de oorzaak van het probleem.
Hierbij maken wij gebruik van verschillende technieken:
- Orthoplastie: aan de hand van een op maat gemaakte silicone kunnen we bepaalde plaatsen druk-en wrijvingsvrij maken.
- Orthonyxie: een nagel die een sterke kromming heeft kan heel wat pijn veroorzaken. Hiervoor kan een nagelbeugel vervaardigd worden die de nagel rechter maakt en zo de druk in de nagelwallen sterk doet dalen.
- Wondzorg: het reinigen, ontsmetten en verzorgen van een wonde ter hoogte van de voet en eventueel ontlasten met vilttherapie.

Foto's

Podologe Lynn De Baerdemaeker in het kort

In het weekend geopend

Ja

Vrouwelijke therapeut

Ja

Gemiddelde wachttijd

Minder dan 1 week

Onze locatie

Logo Podologe Lynn De Baerdemaeker

Podologe Lynn De Baerdemaeker

Podologe Lynn De Baerdemaeker


Koningin Fabiolalaan 2 9990 Maldegem
04 95 47 75 38 Klik om te bellen