Podologie Aalten


Omselweg 60 3960 Bree
0473 22 52 73 Klik om te bellen

Over Podologie Aalten

Waarom is Podologie Aalten de beste keuze voor jou?

In de podologiepraktijk Aalten worden zowel voet- als houdingsklachten behandeld. Aan de hand van een uitgebreid functieonderzoek en loopanalyse wordt de oorzaak achterhaald van de klacht. Steunzolen worden op maat gemaakt voor zowel jong als oud, sporters en niet-sporters.

Meer over Podologie Aalten:

De combinatie bewegingstherapie / podologie is onze sleutel voor een holistische aanpak. Dit betekent dat het lichaam als geheel benaderd wordt. Er wordt niet alleen gekeken naar de plaats van de klacht, maar tevens naar de onderdelen van het lichaam die hiermee verband kunnen hebben. Als je enkel de pijn en/of symptomen bestrijdt, dan neem je de oorzaak niet weg en komt de klacht steeds terug. In onze praktijk staat de cliënt centraal. We doen dan ook onze uiterste best om elke cliënt zo optimaal mogelijk te benaderen en te behandelen. Indien nodig wordt dit gedaan in nauw overleg met andere disciplines (kinesitherapeuten/osteopaten) en/of artsen.

www.nicolasaalten.com

Wat kan Podologie Aalten je bieden?

Steunzolen worden op maat gemaakt op basis van een uitgebreid onderzoek en loopanalyse.

Wie gingen je voor?

Patiënten met voet-, knie-, heup- en rugklachten kunnen bij ons terecht. Veel voorkomende aandoeningen zoals hielspoor, hallux abductovalgus, morbus sever, beenlengteverschil worden door ons behandeld via een multifactoriële aanpak. Super content over de steunzolen! Ze zijn niet meer te missen! Bedankt, Nicolas!

Foto's

Praktijk

Podologie Aalten in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Wordt vergoed door veel verzekeraars

Ja

Mannelijke therapeut

Ja

Gemiddelde wachttijd

Minder dan 1 week

Onze locatie

Podologie Aalten


Omselweg 60 3960 Bree
0473 22 52 73 Klik om te bellen