Podoloog Heidi Verfaillie


Kanunnikenstraat 86 9700 Oudenaarde
0476 73 18 26 Klik om te bellen

Over Podoloog Heidi Verfaillie

Persoonlijke aanpak


Hier in mijn praktijk kijk ik verder dan enkel de klacht(en) waar de patiënt mee te maken heeft. Het doel voor mij als podoloog is om samen met jou te achterhalen waar de klacht(en) vandaan komen. Door te luisteren naar jouw verhaal geeft dat mij een goede indicatie van welke biomechanische functies in het lichaam verstoord kunnen zijn. Deze informatie zal ik gebruiken om de verstoorde functies ter hoogte van voet, enkel, knie, heup, en/of rug aan te pakken zodat deze zowel op korte als lange termijn terug in balans komen.


Waarom kiezen voor Heidi Verfaillie
Mijn podologiepraktijk is een omgeving waar patiënten weten waar ze aan toe zijn, zo gaan we op zoek naar de beste oplossing.
Elke podologische zool wordt handgemaakt om de simpele reden dat ik hierdoor aandacht kan schenken aan de details.
Hier nemen we de tijd om te luisteren naar de patiënt en om zo tot een goed besluit te komen.

Werkwijze
Wanneer iemand bij mij op consultatie komt vertrek ik met een open kijk. Dit wil zeggen dat ik eerst luister naar het verhaal waarom jij als patiënt bij mij terecht gekomen bent. Hierna zal ik een onderzoek uitvoeren waarbij ik -samen met jou- probeer te achterhalen waar er een verstoring is dat kan zorgen voor de klachten.

Wanneer we dit hebben kunnen nagaan bekijken we of zooltherapie een hulpmiddel kan zijn om de klachten aan te pakken. Mocht dit niet zo zijn, bekijken we samen welke mogelijke therapieën wel voor beterschap kunnen zorgen.

Als de beslissing komt om zooltherapie te starten leg ik steeds uit wat deze zolen kunnen betekenen voor jou. Elk zoolconcept varieert van persoon tot persoon. Daarom is een individuele benadering van groot belang.

Foto's

Podoloog Heidi Verfaillie in het kort

's avonds geopend

Ja

Vrouwelijke therapeut

Ja

Onze locatie

Logo Podoloog Heidi Verfaillie

Podoloog Heidi Verfaillie

Podoloog Heidi Verfaillie


Kanunnikenstraat 86 9700 Oudenaarde
0476 73 18 26 Klik om te bellen