Podoloyson


Fort lapin 37 8000 Brugge
0491 22 84 12 Klik om te bellen

Over Podoloyson

Waarom is Podoloyson de beste keuze voor jou?

Dankzij het werk op de dienst orthopedie heb ik een sterk onderbouwde kennis over het behandelen van problemen aan de voet. Als podoloog denk ik verder dan enkel een podologische behandeling waardoor naast een goede initiële behandeling, de patiënt met uitgebreide informatie de deur uitgaat.

Meer over Podoloyson:

Bij podoloyson wordt er tijd gemaakt om het probleem grondig te behandelen zodat de klacht grotendeels opgelost is. Wanneer patiënten minder snel terugkomen zien we dat als een compliment daar hun probleem langer op zich heeft laten wachten.

Wat kan Podoloyson je bieden?

Door de en uitgebreide consultatie wordt er tijd genomen om de oorzaak van het probleem in kaart te brengen. Zo wordt bijvoorbeeld een eksteroog niet kort behandelt zodat de pijn een week wegblijft. Integendeel, er wordt gretig onderzocht naar waarom deze eksteroog zich daar manifesteert. Eerst en vooral wordt de pijn verholpen door een goede voetzorg, daarnaast wordt ook gekeken hoe we kunnen vermijden dat deze eksteroog terugkomt door bv zolen, vilt therapie of siliconen op maat te maken.

Wie gingen je voor?

Klanten komen vaak terug met de boodschap dat ze sinds lange tijd terug pijn vrij konden wandelen, werken of sporten. Ze zien dat er verbetering is aan de huid en nagels, of dat spieren en gewrichten minder klachten geven

Podoloyson in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Mannelijke therapeut

Ja

Gemiddelde wachttijd

Minder dan 1 week

Onze locatie

Podoloyson


Fort lapin 37 8000 Brugge
0491 22 84 12 Klik om te bellen