Vandenberghe Podo-Experts


Gistelsteenweg 101 8490 Varsenare
059 41 83 30 Klik om te bellen

Over Vandenberghe Podo-Experts

Vandenberghe Podologie is opgericht in 2014. Na 7 jaar is het tijd om door te groeien naar een praktijk waar verschillende experten onder één dak hun krachten bundelen. Vandenberghe Podo-experts omvat 3 enthousiaste, vooruitstrevende podologen die zich op regelmatige basis bijscholen, kennis met elkaar delen en overleggen, waardoor we dagelijks trachten de hoogst haalbare kwaliteit van zorg te leveren.

Onze praktijk spitst zich toe op de functie, fysiologie en pathologie van de voet in relatie tot het gehele bewegingsstelsel.

Een podoloog onderzoekt en behandelt iedereen met klachten, welke het gevolg zijn van een foutieve stand en/of het verkeerd functioneren van de voet. Dit beperkt zich niet alleen tot de voeten, ook het behandelen van knie-, heup- en lage rugklachten behoren tot het werkgebied van de podoloog. Daarnaast draagt zij ook zorg voor de gecompliceerde voetverzorging bij risicopatienten (bijvoorbeeld diabetici, mensen met neuropathie of ernstig vaatlijden). Het behandelen van ingegroeide nagels en wondverzorging komen aan bod.

Kortom; u kan bij ons terecht voor:
- Podologsiche zolen
- Biomechanisch onderzoek met ganganalyse
- Silicone teenortheses
- Ingegroeide nagels
- Podologische voetverzorging bij risicopatiënten

Vandenberghe Podo-Experts in het kort

's avonds geopend

Ja

Vrouwelijke therapeut

Ja

Onze locatie

Vandenberghe Podo-Experts


Gistelsteenweg 101 8490 Varsenare
059 41 83 30 Klik om te bellen